10 beneficis de loli essencial de sàlvia | CAT.MichaelrMccartySpalmBeach.com
Consells de bellesa

10 beneficis de loli essencial de sàlvia

10 beneficis de loli essencial de sàlvia

Sage oli essencial, que s'extreu de les fulles de la planta de sàlvia per destil·lació al vapor, s'ha fet servir durant segles com petroli terapèutic. De fet el propi nom de la sàlvia significa "salvar", que li donarà una idea del beneficiós que pot ser aquest oli essencial. La sàlvia és probablement millor conegut per la seva capacitat per calmar el sistema digestiu, però els seus usos medicinals anar molt més enllà d'això. Oli de sàlvia té molts usos a la llar i en tractaments de bellesa també, així que segueix llegint i trobareu 10 sorprenents beneficis de l'oli essencial de sàlvia.

1. Es fa servir per tractar el peu d'atleta i altres infeccions micòtiques

Sage oli essencial és àmpliament utilitzat en productes per a la cura de la pell i, una de les raons per això, és els seus fortes propietats antifúngiques. Sage oli essencial conté canfeno i càmfora, el que significa que és adequat per al tractament de malalties, com la febre i dermatitis d'atleta.

2. Estimula la ment i promou l'estat d'alerta

Oli essencial de sàlvia també és àmpliament utilitzat en l'aromateràpia i se sap que és capaç d'estimular la ment. Utilitzeu l'oli essencial de sàlvia en un difusor i va a combatre la fatiga i aguditzar la ment. També es diu que és un molt bon reforçador de l'humor i algunes persones diuen que pot ajudar a disminuir els símptomes de la depressió.

load...

3. Les baralles infecció en les ferides

Igual que tots els olis essencials, s'ha de tenir cura quan s'utilitza l'oli essencial de sàlvia a la pell i el millor és posar a prova en una àrea petita de la pell primer abans d'utilitzar l'oli de sàlvia en qualsevol altre lloc en el seu cos. Un cop dit això, l'oli essencial de sàlvia té potents propietats antimicrobianes, pel que pot ser utilitzat per aturar menor li agradaria talls i abrasions que s'infecten.

4. Facilita rampes

Oli essencial de sàlvia és també un potent antiespasmòdic i que pot ser utilitzat per a alleujar les rampes i condicions similars. Si vostè està patint d'una tos persistent, l'ús d'oli essencial de sàlvia en un difusor a casa alleujaria la tos incontrolable també.

5. S'esvaeix cicatrius i estries

Oli essencial de sàlvia és el que es coneix com un cicatrisant, el que significa que té la capacitat de guarir les cicatrius i s'esvaeixen taques i imperfeccions. S'utilitza en molts productes cosmètics causa d'aquesta propietat i es pot utilitzar per atenuar les estries, taques de guarir, i promou la curació més ràpida de les ferides també. També té fortes propietats antibacterianes, així que té un molt bon oli per utilitzar com un tractament de l'acne.

load...

6. Millora el funcionament cognitiu

En un estudi que es va dur a terme per la Universitat de Michigan, els investigadors van trobar que l'oli essencial de sàlvia millora el funcionament cognitiu dels pacients d'Alzheimer. La investigació encara està en curs sobre exactament per què l'oli essencial de sàlvia té el poder de fer això, però es creu que l'oli té el poder de millorar el funcionament dels neurotransmissors en el cervell.

7. Funciona bé com un expectorant

Oli essencial de sàlvia pot ser molt beneficiós, si vostè té una pesada, arrogant, fred. Així com que sigui un antiespasmòdic, el que significa que l'ajudarà a controlar la tos, també funciona molt bé com un expectorant. Si poses unes poques gotes d'oli essencial de sàlvia en un recipient amb aigua bullint i inhalar els vapors, ho farà ràpidament evident la congestió al pit i els sins paranasals.

8. Desintoxica el cos

Essència de sàlvia també es pot utilitzar per ajudar a accelerar l'eliminació de toxines del cos. Es millora el funcionament del sistema digestiu permetent que el cos d'expulsar toxines d'aquesta manera, i també estimula la sudoració, que elimina més toxines de la sang. Això ajuda a eliminar els metalls pesants i altres toxines que d'una altra manera s'acumulen en el cos.

9. Té propietats anti-envelliment

Els antioxidants presents en l'oli essencial de sàlvia també fan que sigui un molt bon tractament anti-envelliment. Afegir unes gotes d'un oli hidratant, com l'oli de coco o oli de jojoba, i va a lluitar contra el mal a la pell que és causada pels radicals lliures i retardar el desenvolupament de línies i arrugues. També ajudarà a la pell sigui suau i flexible, i que ajudarà a aturar la pell perd la seva elasticitat i prevenir la flacciditat.

10. Es pot utilitzar a la llar com a desinfectant

També pot utilitzar l'oli essencial de sàlvia a la llar com a desinfectant. Les seves propietats antifúngiques i antimicrobianes potents van a matar els gèrmens en les superfícies de treball i en la cambra de bany i fa olor molt millor que els desinfectants comercials també. També té un efecte desodorant, per la qual cosa pot ser molt útil per eliminar les males olors de tota la llar.

load...