10 formes increïbles dutilitzar oli de coco per a la vostra bellesa i salut | CAT.MichaelrMccartySpalmBeach.com
Consells de bellesa

10 formes increïbles dutilitzar oli de coco per a la vostra bellesa i salut

10 formes increïbles dutilitzar oli de coco per a la vostra bellesa i salut

És probable que hagi sentit a parlar d'alguns dels beneficis de salut d'oli de coco. Potser la seva millor amiga cuina amb ella i li diu que és el millor oli per usar si vostè vol perdre pes.

Però potser mai abans es va adonar que l'oli de coco també pot ser fregat per tota la cara.

I les cames.

I el seu cabell.

No s'alarmi! Un cos que progressa de forma constant de la investigació ha demostrat que l'oli de coco es pot utilitzar per gairebé qualsevol cosa - incloent tant la seva salut i la seva bellesa.

load...

L'oli de coco es troba en una varietat de productes de bellesa, molts d'ells naturals. Conté agents anti-fongs i anti-bacterianes que assegurar-se que funciona com la primera crema hidratant de la natura, i també pot cavar en el cabell i eliminar el greix i la brutícia millor que qualsevol altre oli.

Potser el millor de tot? Fa olor de galetes!

Però abans d'arribar per davant de nosaltres mateixos i faci olor el dia i la nit, anem en primer lloc fer una ullada a 10 maneres sorprenents d'utilitzar oli de coco per a la seva salut i bellesa:

load...

L'oli de coco pot calmar les mans seques

Pateixo mal de pell seca a l'hivern, de manera que tan aviat com vaig descobrir que l'oli de coco pot calmar les mans seques, el vaig aplicar immediatament.

Encara que això no funciona quan estàs fora de casa, funciona perfectament per a la seva pell si estàs a casa.

Guardo un flascó d'oli de coco per la meva pica tot el temps, i Apliqui una mica després de rentar les olles i paelles.

D'altra banda, també cuinar amb oli de coco tot el temps (gràcies al meu amic) i jo sempre recollir una mica després de la cocció i l'aplico a les meves mans resseques. Funciona un regal!

L'oli de coco fa que una màscara de gran cabell

A temperatura ambient, l'oli de coco es torna cremosa. Quan s'escalfa a 76 graus Fahrenheit, es converteix en un líquid.

Per usar-lo com una mascareta per als cabells, fondre el seu flascó d'oli de coco a la dutxa executant sota l'aigua.

Un cop hagueu rentat amb xampú els cabells, apliqui una bona quantitat d'oli de coco per als seus fils abans de girar en un monyo.

Deixar durant uns cinc o vint minuts (depenent de la quantitat de temps que té) abans d'esbandir.

L'oli de coco pot cremar el greix

Si vostè vol perdre pes més ràpid, probablement hauria de començar a cuinar amb oli de coco.

L'oli de coco és ric en triglicèrids que poden augmentar la despesa d'energia en aproximadament 24 cinc per cent.

A llarg termini, això pot representar una reducció significativa de greix.

Obres de coco oli com Pestanyes Highlighter

De vegades, la seva cara està una mica cansat, oi? S'enfonsa, es arrufa el nas, i simplement no vol brillar.

El millor que quan això passa és aplicar una petita quantitat de marcador, que animar-se un rostre cansat en cap moment a tots.

No obstant això, ja no cal dependre dels productes del supermercat més - no ara que l'oli de coco és a la ciutat.

Només cal comprar una tina d'oli de coco orgànic i aplicar una petita quantitat a la part superior de la teva maquillatge abans de sortir.

Bàsicament fa que la seva pell brilli com cap altra cosa, i aquesta és la raó per la qual una gran quantitat de marques de cosmètics naturals estan utilitzant com a ingredient base.

L'oli de coco es pot utilitzar per afaitar les cames

Quan era més jove, el meu germà petit no podia aconseguir el cap pel fet que em vaig afaitar les cames.

"Eew!", Cridava. "Les nenes no estan destinats a tenir pèls!"

Però tan aviat com he arribat fins al fet que havia de afaitar que vaig saber que l'afaitat costa molts diners.

Mai més. L'oli de coco és molt menys costós que el còctel de substàncies químiques que ha confiat en fins ara. També és 100% natural i fa olor de galetes.

D'altra banda, es tracta amb agents calmants de la pell que no irriten les cames, sinó que en lloc de mantenir-los ben hidratats. Molt recomanable.

Oli Corporal com a oli de coco

L'oli de coco té una textura cremosa a temperatura ambient, el que significa que es pot utilitzar com una crema hidratant lleugera per tot el cos.

Apliqui al voltant d'una quantitat mida d'una moneda a la pell després de sortir de la dutxa.

Combinar-ho amb una o dues gotes d'oli de menta per una barreja de massatge adequat abans de fregar per sobre del seu cos.

L'oli de coco millora dels nivells de colesterol a la sang

A causa de que l'oli de coco és ric en greixos bons (greixos saturats), que pot elevar els nivells del seu cos de colesterol bo, mentre que la reducció dels seus nivells de colesterol dolent.

La millora dels nivells de colesterol a la sang vol dir que el risc de malalties del cor es redueix.

L'oli de coco funciona com un condicionador profund

Un munt de condicionadors al mercat contenen oli de coco.

Per què? A causa que pot penetrar el pèl molt millor que el de gira-sol i oli mineral combinat.

Jo ús l'oli de coco als meus cabells tot el temps. Tot el que necessita és una quantitat de la mida d'un quart de tassa. Aplicar-ho a la teva cabell abans de pentinar i es converteixi en un monyo solt. Cobreix-te el coixí en una tovallola suau, abans de dutxar-se al matí amb un xampú normal.

L'oli de coco pot reemplaçar el seu Lip Balm

Secs, els llavis esquerdats són irritants. Si no combatre'ls en el temps, poden convertir en realitat dolor abans de la formació de crostes i fins i tot butllofes i sagnat.

Però ells no tenen una possibilitat quan es lluita amb oli de coco.

Recollir una mica d'oli abans assecant-se en els seus llavis secs durant tot el dia.

L'oli de coco pot treure maquillatge d'ulls

Treure el maquillatge d'ulls és una d'aquestes tasques molestes que els nois no tenen idea sobre.

A partir d'ara, pot començar a utilitzar l'oli de coco, ja que fins i tot pot treballar la seva màgia en el rímel a prova d'aigua.

Tot el que heu de fer és Dab un punt o dos en una bola de cotó abans d'escombrar amb cura sobre els ulls. Assegureu-vos que vostè aconsegueix sota dels ulls, també.

L'oli funciona a la subdivisió de tinta maquillatge que s'ha convertit cerosa, i també hidrata la pell, també.

Com sempre, rentar-se la cara, una vegada que hagi acabat.

Coneix altres usos i beneficis de l'oli de coco per la bellesa i la salut?

load...