10 ingredients espantosos que es poden trobar al xampú | CAT.MichaelrMccartySpalmBeach.com
Consells de bellesa

10 ingredients espantosos que es poden trobar al xampú

10 ingredients espantosos que es poden trobar al xampú

Molts de nosaltres fem servir el xampú almenys un parell de vegades a la setmana. Alguns de nosaltres fins i tot utilitzar tots els dies de la setmana.

No és gran cosa, oi? Després de tot, xampú hi és per fer el nostre cabell més saludable, per eliminar greix, oli i brutícia i restaurar la seva lluentor saludable.

Yay per al xampú!

El problema és, però, que el xampú no és tan sana com els fabricants els agradaria que vostè creu.

De la mateixa manera, en el món de la cosmètica, hi ha alguns ingredients qüestionables que es permeten en els seus productes de bellesa.

Incloent la seva xampú.

Xampú està plena de milers de productes químics, molts dels quals són absorbits pel cos. Les empreses que produeixen aquests productes són més o menys els permet usar el que vulguin sense cap tipus d'aprovació governamental.

load...

Si es manté baixos els costos i manté l'economia en marxa, no és gran cosa, oi?

No obstant això, molts d'aquests productes químics són cancerígens, irritants de la pell o els disruptors endocrins. En altres paraules, poden causar molt malestar amb el seu cos, alterant les hormones o causar erupcions desagradables.

Si tens curiositat per saber més sobre el que realment es pot trobar en la seva ampolla de xampú, aquí estan deu dels ingredients més espantós.

Dirigir

Dirigir?! Ho sé bé!

El plom és un ingredient particularment estrany que es troben en el xampú. Les canonades d'aigua que s'utilitzen per estar fets de plom, i si el tub és prou gran, el plom de vegades poden trobar el seu camí en un subministrament d'aigua propietaris.

load...

I si beus massa d'ell, vostè podria acabar amb l'enverinament per plom.

Les empreses de cosmètics clarament no pensen massa sobre això, i el plom es troba sovint en els xampús.

Era una nosa que, en general no apareix clarament a l'ampolla perquè està classificat com un ingredient, en contraposició a un contaminant.

Ah d'acord.

Conservants

Els conservants es troben en sopars de TV, ja que ajuden a preservar els ingredients perquè el producte pot romandre al prestatge durant més temps. Si conservants no estaven presents, el menjar es podreixi simplement anar i sarnós.

Conservants yay!

Dret?

No exactament.

Conservants químics són en realitat una mica nocius que, quan s'utilitza en xampú, poden irritar el cuir cabellut i la pell, així com alterar el seu desequilibri hormonal.

Això pot conduir a la pèrdua del cabell.

Altres conservants utilitzats en els xampús poden fins i tot causar càncer.

Lauril sulfat de sodi

Lauril sulfat de sodi és una que s'encarrega de l'escuma que s'obté del seu xampú. I a tots ens agrada l'escuma, no?!

Hmm, però lauril sulfat de sodi no és una bona notícia, ja que pot danyar seriosament els seus fol·licles pilosos, mentre que evitar que el pèl nou de la germinació.

Alguns estudis han demostrat que si s'aplica laurilsulfat de sodi pur al seu pèl, la seva cabellera en realitat pot caure del tot.

Coses seriosament por.

Agents espessidors

Un munt de xampús utilitzen agents espessidors. De fet, la majoria d'ells ho fan.

Hi ha nombrosos agents espessidors, i inclouen clorur de sodi (que, sí, és la sal de taula !!), glicol polethelyne i dietanolamina.

Aquests agents espessidors tenen noms ridículament llargues i científiques, i com a tal, és probable que només assumeixen que són totalment un bé.

Només, que no són. De fet, poden causar reaccions al·lèrgiques, com ara irritació del cuir cabellut.

També poden destruir la bondat natural del seu cabell.

Els parabens

Els parabens són classificats com a conservants, però que val la pena esmentar pel seu compte, ja que s'utilitzen amb tanta freqüència - i tan perjudicial.

Els parabens no només són utilitzades en el xampú - també s'usen en tot un seguit de productes cosmètics.

Són un producte químic molt controvertit, però, a causa de que s'han relacionat amb la toxicitat d'òrgans i càncer del sistema reproductor, i fins i tot poden ser una causa de càncer de mama.

També poden causar nivells alts d'estrogen, que al seu torn poden causar tota una gran quantitat de problemes de la pell.

Els segelladors de pèl

La silicona és un segellador de pèl que s'utilitza comunament en xampús. (Sí, també s'utilitza per engrandir els pits).

La silicona s'utilitza en xampús per fer la seva brillantor del cabell, així com per evitar que s'enredin. També pot fer que el seu cabell més flexible. Bona.

Excepte que hi ha alguns aspectes negatius, també: de silicona pot aturar el cabell d'aconseguir la humitat necessària que el que realment necessita.

Alcohol

L'alcohol no hi és només per begut tant que cau una altra vegada, donar a un noi del seu nombre abans d'oblidar el que sembla, així com cantar com qui no vol al karaoke.

També s'utilitza en nombrosos productes per a la llar, des de pasta de dents de xampú.

Tot i que es podria argumentar que una mica d'alcohol mai mal a ningú, l'alcohol no se suposa realment per ser aplicat al seu pèl. Quan es tracta, pot causar la seva cabellera a assecar-se.

El que és realment no està bé.

Quan l'alcohol és catalogat com un dels primers quatre ingredients en una ampolla de xampú, vol dir que hi ha una gran quantitat d'ella en el producte. Evitar.

Fragància

Fragància sona preciós. Qui no voldria fragància en la seva ampolla de xampú?

El problema és que "fragància" és un terme tan vague i és en realitat sempre un conglomerat d'al voltant de 3.000 productes químics diferents.

Sí, la fragància no és una entitat de tots els seus - és una col·lecció d'alguns ingredients nocius i alguns no tan nocives.

Summament volàtils, el perfum pot causar estralls en el seu cos. Pot causar boira cerebral, asma, càncer, mals de cap, així com al·lèrgies inflamar.

Agents anticongelants

El que la por és l'anticongelant de totes les coses que fan en una ampolla de xampú?! No que, igual, que maten?!

* Obre les celles *

Sí, és possible que també es pregunti per què és l'anticongelant en el seu xampú.

Hi ha una certa lògica, però. Igual que vostè aboca anticongelant en el seu cotxe per aturar els seus mecanismes es congelés, les empreses de cosmètics s'utilitzen per mantenir les seves ampolles agradable i càlid / fred durant el transport.

Té sentit, però el anticongelant pot afectar la seva estructura de la pell, així com irritar la pell.

El triclosan

El triclosan que cal evitar com la pesta si és possible. Altament tòxic, que és àmpliament utilitzat en la indústria cosmètica, malgrat els seus vincles amb la infertilitat sexual, paràlisi - i fins i tot hemorràgies cerebrals.

La bona notícia és que hi ha moltes alternatives naturals disponibles al mercat. Així que, ara, quan es té coneixement, que realment té una elecció.

load...