10 substàncies increïbles que probablement no sabeu són als vostres productes cosmètics | CAT.MichaelrMccartySpalmBeach.com
Consells de bellesa

10 substàncies increïbles que probablement no sabeu són als vostres productes cosmètics

10 substàncies increïbles que probablement no sabeu són als vostres productes cosmètics

Probablement sabia que, en els dies passats, algunes coses bastant estranyes es van utilitzar per als cosmètics i tractaments, però sabia que algunes d'aquestes coses encara s'utilitzen avui en dia? No va a trobar coses com l'òxid de plom altament tòxic, que les dones solien usar per blanquejar la seva pell, en qualsevol tipus de cosmètics moderns, però, ocult darrere d'uns noms que sonen insulsos, hi ha alguns ingredients que podrien sorprendre. Els científics són capaços d'enviar persones a l'espai i arribar a una infinitat d'invents meravellosos, però sembla que encara no poden arribar a alguna cosa millor que la bava de cargol per locions anti-envelliment, o escates de peix per afegir brillantor al seu maquillatge ! Per tant, sortir de les seves barres de llavis, hidratants o pols per a la cara, i comprovar l'etiqueta a la part posterior, perquè aquí estan deu substàncies increïbles que no tenia ni idea estan en els seus cosmètics.

1. L'orina

Bé, en realitat no és l'orina que s'utilitza en cosmètica, però és un compost que es troba en orina que troba el seu camí en tot tipus de productes de bellesa. La urea s'utilitza en hidratants, desodorants i xampús. Una de les raons per les que s'utilitza és perquè atreu i reté l'aigua. No es preocupi, però, és perfectament segur, i la majoria d'urea que ara s'utilitza comercialment es produeix sintèticament i en realitat no extreta de l'orina.

2. Vòmit de balena

Aquest és un ingredient que només es troba en molt cars perfums francesos o suïssos, perquè en un altre lloc, els fabricants utilitzen ara una alternativa sintètica. No va ser fa tant de temps, però, que l'ambre gris, que és un fet secrecions a l'estómac d'una balena, estava sent àmpliament utilitzat en els perfums per fer l'aroma última durant més temps.

load...

3. Chicken medul·la òssia

Es troba la medul·la òssia de pollastres a hidratants i cremes per a la cara. De fet, pot ser que es sorprengui de tot el que els productes animals són utilitzats en cosmètica. Os de pollastre òssia s'usa pel fet que és un antiinflamatori, i perquè es creu que promou el creixement de noves cèl·lules de la pell.

Cera de llana 4. Sheep

Un altre animal per producte que s'utilitza sovint en cosmètica és els olis que s'extreuen de llana d'ovella. Comprovi els ingredients a la majoria de les locions i productes hidratants i que probablement trobarà lanolina, que és cera de llana d'ovella.

5. L'oli de cuina usat

Tots estem a favor de reciclatge, però sabia vostè que l'oli de deixalles de la seva sortida de pollastre fregit local podria acabar en els seus cosmètics? restaurants de menjar ràpid vendre el seu oli de cuina usat i s'usa en cosmètica, ja que conté un surfactant que s'utilitza en molts xampús i condicionadors.

load...

6. Escarabats picats

La seva bella llapis de llavis vermell és bastant probable vermella perquè té suc d'escarabat en ella. El colorant vermell anomenat carmí, que està present en les barres de llavis de color vermell, les begudes vermelles, i també en alguns aliments, s'extreu dels cossos dels petits insectes anomenats escarabats de cotxinilla. És perfectament segur i natural, però això podria fer que puguin pensar de manera diferent sobre la seva barra de llavis de color vermell brillant que la propera vegada que l'utilitzi.

7. Oli de fetge de tauró

Si tens la pell molt seca, llavors el més probable és que vostè ha estat untant oli de fetge de tauró a la cara. L'esqualè és un compost natural que té unes propietats hidratants i, fins fa poc, la font més comuna de la substància química va ser fetges de tauró. Més recentment, els fabricants han recorregut a les fonts vegetals de esqualè, a causa de la preocupació pública per la caça de taurons.

8. Rust

Amagat darrere dels noms que sonen innocents de pigment vermell i marró 101 6 pigment no és altre que l'òxid. L'òxid ferrós, o d'òxid, s'utilitza en productes com ara coloret i bronzejador per donar-los el seu color.

9. Bava de cargol

El llim enganxós que els cargols excreten s'utilitza en sèrums i locions anti-envelliment. Snail llim és aparentment una bona font d'elastina i àcid glicòlic, tots dos dels quals s'utilitzen per ajudar les persones a combatre les arrugues. Se sol trobar en la bava de cargol només els tipus més cars dels tractaments anti-envelliment.

10. Escates de peix

La resplendor i brillantor que es veu en els productes de maquillatge és proporcionat per una cosa que es diu Pearlescence, que és la substància que fa que els peixos escates brillants. En realitat és el peix més àmpliament utilitzat per producte en el món i la major part es cull d'arengada.

Cap d'aquests productes estranys que s'utilitzen en cosmètica farà cap mal, però és bastant estrany que els científics encara no semblen ser capaços d'arribar a alguna cosa millor que el que la naturalesa té per oferir.

load...