Beneficis i usos dolis essencials de vainilla | CAT.MichaelrMccartySpalmBeach.com
Consells de bellesa

Beneficis i usos dolis essencials de vainilla

Beneficis i usos dolis essencials de vainilla

Menció de vainilla i la majoria de la gent podria pensar de gelat sol, però l'oli essencial de vainilla és res, però simple i avorrit. Fins i tot la forma en què es produeix l'oli essencial de vainilla és complicat i el procés d'extracció de l'oli de la planta plantifolia vainilla és una tasca laboriosa que porta fins a sis mesos en completar-se. L'oli que queda, però, té molts beneficis i conté més de 150 compostos químics diferents. Des d'un relaxant a un ingredient producte de cura de la pell, aquí estan deu dels sorprenents beneficis i usos de l'oli essencial de vainilla.

1. És un relaxant

Utilitzat en l'aromateràpia, l'oli essencial de vainilla relaxa la ment i redueix l'estrès. En un informe que va ser publicat en 2005 per la publicació "Chemical Senses" es va informar que van poblar que inhalen els vapors d'oli essencial de vainilla van informar que se sentien notablement més relaxat i en un estat molt millor estat d'ànim.

2. Conté potents antioxidants

Oli essencial de vainilla conté alguns poderosos antioxidants, que poden protegir la pell dels que el dany causat pels radicals lliures. S'utilitza en la indústria cosmètica causa de la seva fragància i la seva capacitat per protegir-se dels signes d'envelliment, com arrugues i taques de l'edat.

load...

3. Alleuja cremades

Igual que tots els olis essencials, oli essencial de vainilla no s'ha d'usar sobre la pell sense diluir, però barrejat amb un oli portador, que pot ser utilitzat per a alleujar i tractar cremades i talls menors. Té un efecte antibacterià natural que ajudarà a combatre les infeccions i ajudar a una ferida a curar més ràpidament.

4. Es pot utilitzar per tractar l'acne

Les propietats anti-bacterianes d'oli essencial de vainilla, també significa que pot ser utilitzat per a tractar infeccions de la pell, com ara acne. S'utilitza diluït, que matarà als bacteris que causen l'acne i ajudar a aclarir les taques i cicatrius.

5. Fa que el cabell sedós i suau

Afegir unes gotes d'oli essencial de vainilla amb el seu xampú habitual i portarà una lluentor sedosa al cabell. També es pot fer un oli essencial mascareta per als cabells fet a casa de vainilla gran barrejant 2 cullerades d'oli de jojoba, 5 gotes d'oli essencial de vainilla i 7 cullerades de mantega de karité. Aplicar la màscara per al cabell i deixar actuar durant uns quinze minuts, abans de rentar de nou amb un xampú suau.

load...

6. Es fa servir com un perfum

Oli essencial de vainilla té una agradable aroma subtil i que pot ser utilitzat en combinació amb altres productes de bellesa. Barrejar unes gotes d'oli essencial de vainilla amb mantega de cacau per a un bonic, crema hidratant perfumada, o simplement barrejar amb una mica d'oli portador (com l'oli d'ametlles dolces o oli de coco) per a un 'tot-' oli corporal de luxe. L'aroma de l'oli essencial de vainilla és una meravella en si mateix, sinó que també li calmar i ajudar a que es relaxi.

7. És un afrodisíac

Per una vegada, sembla que la reputació d'un oli essencial per ser un afrodisíac té algun fonament real. En un estudi, quan es prova contra altres olors, l'olor de l'oli essencial de vainilla augment de la libido dels homes de manera significativa. Per tant, si vostè està buscant un oli de massatge per obtenir el seu home en l'estat d'ànim, tracti de barrejar unes gotes d'oli essencial de vainilla amb oli d'ametlles dolces i passar una bona estona!

8. Promou el creixement del cabell sa

Si s'utilitza l'oli essencial de vainilla com a part d'un tractament per al cabell oli calent, es diu que ajudarà a promoure el creixement de cabell gruixut i sa. Per obtenir el màxim benefici d'aquest tractament, esbandir el cabell amb aigua tèbia i pentinar els embolics en primer lloc. A continuació, escalfar un quart de tassa d'un oli portador, com l'oli d'ametlles, oli de coco, oli d'argan o oli d'oliva, i afegir 8 gotes d'oli essencial de vainilla. Fer massatges bé en el seu cabell i cuir cabellut i deixar actuar durant uns vint minuts abans de rentar-lo amb aigua tèbia i un xampú suau.

9. Es pot utilitzar com un anti-depressiu

El dolç, agradable aroma d'oli essencial de vainilla també pot ser d'utilitat per a les persones que estan patint amb la depressió. Tot i que no ha de ser utilitzat com un reemplaçament per prescrita antidepressiu, que s'utilitza en un difusor, l'aroma promou una sensació de benestar que pot ajudar a aixecar l'estat d'ànim.

10. Pot ser utilitzat com un remei per l'insomni

Per a les persones que tenen dificultat per dormir, els efectes relaxants d'oli essencial de vainilla també poden ser d'utilitat per a pacients amb insomni. Actua com un sedant suau al relaxar el cervell i els nervis i també ajuda a baixar la pressió arterial.

Sap vostè altres beneficis de l'oli essencial de vainilla i usos?

load...