10 increïbles olis naturals que podeu utilitzar per a la vostra bellesa | CAT.MichaelrMccartySpalmBeach.com
Consells de bellesa

10 increïbles olis naturals que podeu utilitzar per a la vostra bellesa

10 increïbles olis naturals que podeu utilitzar per a la vostra bellesa

El petroli no sempre sembla ser el més natural per al seu ús com un producte de bellesa, especialment quan hi ha tantes alternatives que sonen molt més atractives que s'exhibeixen en els taulells de productes de bellesa a la botiga. Els olis naturals, tot i que contenen molts dels ingredients que els fabricants de productes de bellesa i tracten repliquen amb productes químics, pel que aquí són deu sorprenents olis naturals que es poden utilitzar com a part del seu règim de bellesa. Alguns olis que s'han sentit a parlar i que altres podrien ser noves per a vostè:

1. Oli de Monoi

Fet pel remull de les flors de la planta de Tahití Monoi (o flors Tiare) en oli de coco semi-cera, aquest oli és especialment bo com un netejador i una crema hidratant per a la pell seca i sensible. L'antiga paraula de Tahití Monoi significa "oli perfumat". El seu ús amb fins medicinals i de bellesa es remunta als Maori de Nova Zelanda i el seu ús va ser observat per primera vegada per l'explorador James Cook. És bo per a la pell seca, ja que no tira a terme els seus propis olis naturals i s'absorbeix fàcilment. Oli d'Monoi es pot utilitzar com un suavitzant de la pell i el cabell, i que ha estat àmpliament utilitzat durant segles per les dones Thahitian magnífics; els encanta aplicar-lo en tot el seu cara, els cabells i el cos per protegir-se del dany solar i l'assecat d'aigua salada. Oli d'Monoi també és molt eficaç quan es tracta de combatre les estries.

Oli de llavor d'herba de la praderia 2.

Extret de les llavors de la planta d'herba de la praderia, o Limnanthes alba, oli d'herba de la praderia és un oli de llavor comestible que es pot utilitzar com una crema hidratant eficaç i el tractament anti-envelliment, gràcies a un alt contingut d'àcids grassos de cadena llarga (que és més del 95% ). L'oli té una afinitat natural amb els seus propis olis i s'absorbeix ràpidament en la pell, per això l'oli és àmpliament utilitzat en productes cosmètics i per a la cura del cabell. Oli de llavor d'herba de la praderia és una de les més estables enfront de l'oxidació d'olis, gràcies a un molt alt contingut d'antioxidants. Oli de llavor d'herba de la praderia és més similar a l'oli de jojoba i oli de colza.

load...

Ric en àcids grassos, oli de coco deixa la pell flexible sedosa suau i radiant i no deixa cap residu, enganxós després de l'aplicació. L'oli de coco pot útil si vostè és propens a l'acne, ja que ajuda a descompondre els olis en els porus de la pell per evitar que s'obstrueixi. També és molt útil com a tractament per als cabells. Serà nodrir i condicionar el cabell, així com suavitzar qualsevol frizz. L'oli de coco també és àmpliament utilitzat a la cuina, és segur per fregir i té gran quantitat de la salut plena i 'bellesa des de dins' avantatges: millora el colesterol i els nivells d'insulina, ajuda a la digestió, millora el funcionament del cervell i l'estat d'alerta mental, pot ajudar amb símptomes d'al·lèrgia i augmenta l'energia. L'oli de coco també es pot utilitzar com un desodorant natural.

4. Oli d'argan

L'oli d'argan s'origina al Marroc i que està fet dels grans de l'arbre d'argan. L'oli és ric en antioxidants i també proporciona una protecció natural contra els raigs UV del sol, així que té una excel·lent diària anti-envelliment i el tractament protector. També conté totes les vitamines i fenols que vostè necessita per protegir i condicionar el cabell. Utilitzeu l'oli d'argan a les ungles i les cutícules, i oblidar-se de les ungles esquerdament i pelat.

5. Oli de Moringa

Utilitzat pels antics egipcis, ja en 2,000BC, oli de Moringa té molts beneficis per a la salut, així com els usos de bellesa. Per a la pell, que ha estat utilitzat per la seva aparent capacitat per reduir les arrugues i omplir la pell, i també s'ha utilitzat com un rejovenidor del cabell i tractament nutritiu durant milers d'anys. Aquest oli anti-envelliment també li donarà a la seva pell bella i brillantor natural, té propietats antisèptiques i anti-inflamatoris i pot calmar cremades lleus de la pell i s'afanya, combatre les taques fosques i fins i tot acne.

load...

6. Oli de Jojoba

Derivat de la llavor de jojoba, o chinensis Simmondsia, oli de jojoba refinat no té olor ni color. Àmpliament utilitzat en la indústria de la bellesa i la cosmètica, l'oli de jojoba es pot utilitzar en la pell, com una crema hidratant diària, netejador facial i desmaquillant, condicionador de llavis, la mà i el suavitzant de peu, loció per després de l'afaitat, bany i oli de massatge, i en el cabell com un meravellós tractament de condicionament profund. L'oli és un dels més propers a la constitució de la nostra pròpia sèu i també s'utilitza per tractar les cremades solars i condició ungles.

7. Oli de tamanu

Oli d'tamanu és també anomenat oli de la bellesa del full o llorer d'alexandria de llavors oleaginoses; aquest oli molt suau i relaxant és ideal per al seu ús en irritacions de la pell. S'ha antioxidant i propietats antibacterianes i pot ser utilitzat per tractar les cremades solars, èczema, psoriasi, erupcions, nafres, ferides i la inflamació de la pell, a més de ser un bon tractament per a l'acne. Ric en àcids grassos com ara àcid linoleic, àcid palmític, àcid esteàric i àcid oleic, aquesta curació i oli anti-bacteriana estimula la formació de noves cèl·lules de la pell sana i també es pot utilitzar per tractar problemes com ara la cicatrització de la pell, la rosàcia, la sequedat de la pell , les estries i per al manteniment de general cutis bell, lliure d'imperfeccions.

8. Oli de la vitamina E

Un tractament fantàstic per cicatrius i estries, la vitamina E és una forma natural de reduir l'aparició de taques a la pell i promoure la cicatrització. També protegeix la pell de ser danyat pels radicals lliures i actua com una substància antiinflamatòria, el que és un tractament excel·lent per a les cremades solars.

9. L'oli d'emú

L'oli d'emú s'ha utilitzat durant milers d'anys pels aborígens d'Austràlia en medicaments i tractaments de bellesa. A més del seu ús com un rejovenidor i tractament d'estovament de la pell, sinó que també pot ser utilitzat en cremades, picades d'insectes, estries, contusions i altres ferides menors, per calmar el dolor, reduir la inflamació, ajudar al procés de curació, reduir l'acne enrogiment, suavitzar la pell seca, els llavis esquerdats i cutícules seques, reduir les arrugues i tractar les taques. També es pot utilitzar dins del nas per tractar la grip i els refredats.

Oli de rosa mosqueta 10.

Oli de llavor de rosa mosqueta s'extreu de les llavors d'una salvatge arbust, moschata Rosa color de rosa, i és ben coneguda per les seves propietats hidratants increïbles. És un gran xumet instantània i sanador per a la pell seca i esquerdada, que penetra profundament en la pell seca i reviu ràpidament. Oli de rosa mosqueta també es pot utilitzar per disminuir la cicatrització i foto-envelliment, així com per tractar l'acne, exzema, dermatitis, enfortir les ungles trencadisses i reduir l'aparició d'arrugues.

Quins són els seus favorits olis naturals que li agrada fer servir per a la bellesa?

Si us plau, no dubti en compartir els seus pensaments i consells de bellesa en la secció de comentaris lliures.

load...