10 olis de curació i embelliment (que no són oli de coco) que necessiteu provar | CAT.MichaelrMccartySpalmBeach.com
Consells de bellesa

10 olis de curació i embelliment (que no són oli de coco) que necessiteu provar

10 olis de curació i embelliment (que no són oli de coco) que necessiteu provar

Els olis naturals s'han utilitzat durant segles a la cuina, tractaments de salut i per les seves propietats d'embelliment. Ells són lliures de químics i tenen tota una gamma de diferents propietats que poden hidratar la pell, nodrir el cabell, curar les cicatrius i et protegeixen contra la malaltia i la malaltia. No tots els olis són els mateixos, però, i hi ha una àmplia gamma de diferents olis per triar. Aquí hi ha deu diferents curatives i embellidores olis que cal provar:

1. L'oli de jojoba

La primera cosa que sorprèn d'oli de jojoba és el prop que està en la seva composició als nostres propis olis naturals (que el nostre cos produeix) i és per això que s'inclou en molts productes cosmètics. És molt bo per a la pell i té un alt contingut de vitamina E i conté compostos antiinflamatoris. És molt bo per a l'oli de la cara, els cabells i per al conjunt del cos.

Oli de llavor de rosa mosqueta 2.

Ric en vitamina C, oli de llavor de rosa mosqueta és ben conegut per les seves propietats anti-envelliment, propietats de rejoveniment de la pell i la regeneració. També té un alt contingut de vitamina A, que ajuda a suavitzar les línies d'expressió.

load...

3. Oli essencial de lavanda

Si té problemes per filtrant a continuació, oli essencial de lavanda l'ajudarà. Els estudis han demostrat que la inhalació dels vapors d'oli de lavanda és una gran ajuda per al somni d'una nit de descans i és molt millor per a vostè de prendre pastilles per dormir. Només gotejar una o dues gotes d'aquest oli en un mocador de paper i posar al seu dormitori, al costat del seu llit, i tota l'habitació s'omplirà de perfum meravellós calmant.

4. L'oli d'alvocat

L'oli d'alvocat té algunes sorprenents poders de curació, hagut de principalment a les seves propietats antiinflamatòries. Si vostè tracta a raspadures, talls i rascades amb una mica d'oli d'alvocat seva trobareu que van a curar més ràpid i deixar menys d'una cicatriu. També pot utilitzar l'oli d'alvocat com crema de nit; rica en vitamines i minerals Oli d'alvocat farà que la seva pell més suau i ajudar a retardar els signes de l'envelliment.

5. L'oli d'ametlla amarga

Oli d'ametlla amarga és el millor oli per prevenir i reduir l'aparença de les estries. En un estudi, els investigadors van trobar que les dones, que van donar massatge a la seva pell amb oli d'ametlles amargues durant l'embaràs, eren molt menys propenses a les estries.

load...

Oli de llavor de raïm juny.

Gran per al cabell i la pell, l'oli de llavor de raïm és lleuger i no molt greixosa; que és ric en vitamina E i àcid linoleic. Es pot aplicar l'oli de llavor de raïm a la cara, com un tractament de rejoveniment i nutritiva, i també es pot fer massatges en el cabell i enforteix els fol·licles pilosos i també redueix la caspa.

7. L'oli de ricí

A més del seu ús com un laxant eficaç, oli de ricí també fa un tractament per al cabell a casa. Vostè pot utilitzar l'oli de ricí per tractar tots dos extrems del seu pèl. Massatges al cuir cabellut, que ajudarà a millorar la circulació i quan s'aplica a les puntes, que enforteix els extrems del pèl i tracta a dividir. També pot aplicar oli de ricí als seus pestanyes i les celles perquè creixin més ràpid i més gruixut.

Oli de llavor de gira-sol 8.

Oli de llavor de gira-sol pot haver perdut la seva popularitat com a oli de cuina, però el Omega - 6 àcids grassos i vitamina E que conté el fa ideal per a la seva pell. Lleugerament perfumada, fa fantàstic, tot el cos, oli de massatge hidratant.

Oli 9. Eucalyptus

L'oli d'eucaliptus s'ha utilitzat durant segles pels aborígens d'Austràlia per al tractament de malalties i infeccions. Té propietats anti-bacterianes i anti-virals potents i fins i tot ha estat trobat per ser eficaç en el tractament d'infeccions per estafilococs.

L'oli de l'arbre del te 10.

Gràcies a les seves propietats anti-bacterianes potents, oli de l'arbre del te és ideal per al tractament de l'acne i és encara més eficaç que molts tractaments per a l'acne off-the-shelf. També té fortes propietats anti-fongs que han demostrat ser un tractament efectiu per al peu d'atleta. Per fer la seva pròpia esterilització desinfectant afegir un got d'aigua en una ampolla d'esprai i afegir 7 gotes d'oli d'arbre de te, agitar, agitar, agitar i està tot a punt per utilitzar!

Assegureu-vos que no és al·lèrgic als ingredients dels productes de bellesa casolans abans d'aplicar-los a la pell.

Quins són els seus favorits i la curació olis embelliment?

load...