Productes naturals per a la cura de la pell: beneficis i usos de loli dalvocat per a la pell | CAT.MichaelrMccartySpalmBeach.com
Consells de bellesa

Productes naturals per a la cura de la pell: beneficis i usos de loli dalvocat per a la pell

Productes naturals per a la cura de la pell: beneficis i usos de loli dalvocat per a la pell

Avui parlarem d'oli d'alvocat i els seus beneficis per a la cura de la pell. Anem a començar:

1) antioxidants en l'oli d'alvocat. Fruit d'alvocat, i per tant, l'oli d'alvocat són molt rics en antioxidants i, sobretot, la vitamina E, que és conegut per ser molt poderós ajudant a la "batalla" contra el procés d'envelliment de la pell, la lluita contra els radicals lliures i protegeix a les cèl·lules de la pell de l'oxidació.

2) L'oli d'alvocat és ric en Omega - 3, que és altament eficaç en la protecció de la pell dels raigs UV, de manera que disminueix la possibilitat de ser cremada pel sol, la prevenció de l'aparició de taques de l'edat i reduir el risc de càncer de pell. L'oli d'alvocat és ideal per a la pell seca, deshidratada i danyada, ja que pot "respirar una nova vida" en ella, augmentant la seva elasticitat i rejoveniment de la pell.

load...

3) L'oli d'alvocat és ric en vitamines, com les vitamines A, E, D, B1, B2, K, PP.It pot ser utilitzat no només com un tractament de cura de la pell, sinó també, les vitamines esmentades anteriorment poden ser beneficiosos per a la tot el cos. Per millorar l'estat general del seu cabell, ungles, pell i tot el sistema, que és bo per menjar 1 culleradeta d'oli d'alvocat 2 vegades al dia, 30 minuts abans de menjar durant almenys un mes. L'única cosa important és - assegureu-vos que vostè no és al·lèrgic al alvocat oli.

4) L'oli d'alvocat és àmpliament utilitzat en la indústria cosmètica, com un ingredient molt potent que pot ajudar a hidratar la pell, nodrir i combatre el procés d'envelliment, com ja hem esmentat. Beneficis més eficaços oli d'alvocat aporta a la nostra pell de la cara. Aquest oli es considera que és "un oli base" que es pot aplicar sobre la pell sola, en la seva forma pura, o utilitzar-lo com una base per a la preparació de mescles d'olis essencials.

5) L'oli d'alvocat pot utilitzar diàriament i és beneficiós per a tot tipus de pell, es pot utilitzar, com una crema hidratant molt eficaç i natural de la pell. Aquest oli es profundament penetrar en les capes profundes de la pell i estimular la producció de col·lagen, per tant, millorar la suavitat i elasticitat de la pell i reduir la seva sequedat. (L'oli d'alvocat pot ser també beneficiós per a les persones amb aquestes condicions de la pell com la psoriasi i l'èczema, l'alleujament de la picor de la pell.)

load...

6) L'oli d'alvocat pot ser utilitzat sol en lloc d'en crema per als ulls, naturalment la cura de la pell suau al voltant dels ulls i la reducció de línies fines imiten diminutes i arrugues.

7) L'oli d'alvocat es pot utilitzar com un gran tractament de la nit o es pot utilitzar com una base per a la preparació d'altres tractaments per a la cura de la pell natural casolans. 1 culleradeta d'oli d'alvocat pot ser afegit a qualsevol mascareta casolana facial. Quan s'usa amb regularitat, oli d'alvocat pot ajudar a reduir l'enrogiment o irritació de la pell, desfer-se de les petites línies fines, millorar l'elasticitat de la pell, de manera que la pell es veurà més jove, sana i fresca.

Per tant, la conclusió és - tenim tot preciós ingredient natural, cura de la pell que pot millorar la seva pell de moltes maneres, pel que és probable que no necessita anar als salons de bellesa per a tractaments facials "fantasia" i, pot ser, vostè va guanyar ' ni tan sols necessita comprar costoses cremes "de marca".

Si vols tenir una pell radiant, si la seva pell és molt seca i que volen millorar la seva elasticitat, o si simplement voleu lluitar procés d'envelliment amb ingredients naturals - oli d'alvocat pot ser una bona solució per a vostè, ple d'antioxidants, vitamines i àcids grassos "bons", que pot fer un gran treball protegint, hidratant i calmant de la pell.

Espero que hagis trobat útil. Si us plau, no compartir els seus propis secrets de bellesa natural a la secció de comentaris a continuació de la lliure.

load...